Ηχομόνωση

Ηχοαπορροφητικά

ISOLBRUIT MUR 306

ISOLBRUIT MUR 306

Hχοαπορροφητική & θερμομονωτική ταπετσαρία εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση εύκαμπτη και ανθεκτική, καλή ηχοαπορρόφηση για ακουστικά ευχάριστο περιβάλλον, καλή θερμομόνωση, αναγκαία κατά της δημιουργίας συμπυκνωμάτων και του φαινομένου των «κρύων τοίχων», καλύπτει τις ατέλειες των τοίχων. 

TEKNOFON ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ 'SE'

TEKNOFON ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ 'SE'

Τα προϊόντα TEKNOFON ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ SE παράγονται από ειδική ποιότητα αφρώδους εύκαμπτης πολυουρεθάνης πολυεστερικής βάσης, με ομοιογενή μάζα και βέλτιστο ποσοστό κλειστών κυψελίδων για υψηλή ηχοαπορροφητική απόδοση.

TEKNOFON CORRUGATED

TEKNOFON CORRUGATED

Τα προϊόντα TEKNOFON ΚΥΜΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΠΛΑ παράγονται από ειδική ποιότητα αφρώδους εύκαμπτης πολυουρεθάνης πολυεστερικής βάσεως, με ομοιογενή μάζα και βέλτιστο ποσοστό κλειστών κυψελίδων για υψηλή ηχοαπορροφητική απόδοση.

TEKNOFON KYMMATOEIDH 'SE'

TEKNOFON KYMMATOEIDH 'SE'

Τα προϊόντα TEKNOFON ΚΥΜΑΤΟΕΙΔΗ 'SE' παράγονται από ειδική ποιότητα αφρώδους εύκαμπτης πολυουρεθάνης πολυεστερικής βάσης, με ομοιογενή μάζα και βέλτιστο ποσοστό κλειστών κυψελίδων για υψηλή ηχοαπορροφητική απόδοση.

TEKNOFON ARF

TEKNOFON ARF

Τα προϊόντα TEKNOLEN ARF είναι ηχοαπορροφητικά - θερμοανακλαστικά συνδυάζουν τη ηχοαπορροφητική ικανότητα της αφρώδους εύκαμπτης πολυουρεθάνης με την υψηλή θερμοανακλαστική ικανότητα του αλουμινίου.

TEKNOFON CPX

TEKNOFON CPX

Τα TEKNOFON CPX τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα, σε επίπεδες και καμπύλες επιφάνειες, προσφέροντας ταυτόχρονα ηχομόνωση και ηχοαπορρόφηση.

TEKNOFON ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ 'HF'

TEKNOFON ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ 'HF'

Τα προϊόντα TEKNOFON ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ 'HF' παράγονται από ειδική ποιότητα αφρώδους εύκαμπτης πολυουρεθάνης πολυεστερικής βάσης, με ομοιογενή μάζα και βέλτιστο ποσοστό κλειστών κυψελίδων για υψηλή ηχοαπορροφητική απόδοση.

TEKNOFON ΕΠΙΠΕΔΑ 'SE'

TEKNOFON ΕΠΙΠΕΔΑ 'SE'

Τα προϊόντα TEKNOFON ΕΠΙΠΕΔΑ 'SE' παράγονται από ειδική ποιότητα αφρώδους εύκαμπτης πολυουρεθάνης πολυεστερικής βάσης, με ομοιογενή μάζα και βέλτιστο ποσοστό κλειστών κυψελίδων για υψηλή ηχοαπορροφητική απόδοση.

TEKNOFON SE-PU

TEKNOFON SE-PU

Τα προϊόντα TEKNOFON SE-PU παράγονται από ειδική ποιότητα αφρώδους εύκαμπτης πολυουρεθάνης πολυεστερικής βάσεως, με ομοιογενή μάζα και βέλτιστο ποσοστό κλειστών κυψελίδων για υψηλή ηχοαπορροφητική απόδοση.


 

Λευκωσία
Πάροδος Καλαμών,2032 Στρόβολος

Λεμεσός
Κυπαρισσώνα 5, 4151 Κάτω Πολεμίδια 

Αμμόχωστος
Καλυθιών 46 5380 Δερύνεια
 
Λευκωσία
+357 22 575164


Λεμεσός
+357 25 877944 


Δερύνεια
+357 23 258600