Δόμηση εξωτερικού χώρου

Βίδες-Ταινίες-Εξαρτήματα

AQUAPANEL Exterior Reinforcing Mesh

AQUAPANEL Exterior Reinforcing Mesh

Είναι υαλόπλεγμα σχεδιασμένο για να αντιστέκεται στην ολίσθηση. Είναι κατασκευασμένο από ίνες υάλου με ονομαστική διάμετρο <5 μm. Xρησιμοποιείται για την ενίσχυση του AQUAPANEL Basecoat και AQUAPANEL Joint Filler και Skim Coating – White.

AQUAPANEL joint Tape (10cm)

AQUAPANEL joint Tape (10cm)

Είναι αντιαλκαλική υαλοταινία. Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των αρμών σε οροφές σε εσωτερικούς χώρους και σε τοίχους και ταβάνια σε εξωτερικούς χώρους. Εγκιβωτίζεται στο AQUAPANEL Joint Filler – Grey.

AQUAPANEL Maxi Screws

AQUAPANEL Maxi Screws

Έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη στερέωση της AQUAPANEL Cement Board σε διάφορα πάχη ξύλινου και μεταλλικού σκελετού. Και οι δύο εκδόσεις, μυτερές και αυτοδιάτρητες είναι αυτοφρεζαριζόμενες. Οι βίδες AQUAPANEL Maxi μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τοίχους σε εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές και για οροφές σε εσωτερικές εφαρμογές.

Tyvek HomeWrap

Tyvek HomeWrap

Η μοναδική μη υφαντή δομή του το καθιστά διαπνέον, επιτρέποντας στους υδρατμούς να το διαπερνούν. Αυτός βοηθά στο να μένουν οι τοίχοι στεγνοί, και στην πρόληψη της μούχλας και της υγρασίας. Επιπλέον, σταματάει την κίνηση του αέρα μέσα από τους τοίχους, βοηθώντας τη μόνωση να αποδίδει στο μέγιστο δυνατό βαθμό


 

Λευκωσία
Πάροδος Καλαμών,2032 Στρόβολος

Λεμεσός
Κυπαρισσώνα 5, 4151 Κάτω Πολεμίδια 

Αμμόχωστος
Καλυθιών 46 5380 Δερύνεια
 
Λευκωσία
+357 22 575164


Λεμεσός
+357 25 877944 


Δερύνεια
+357 23 258600