Δόμηση εξωτερικού χώρου

Υλικά Αρμολόγησης - Επιχρίσματα

AQUAPANEL Exterior Basecoat Grey

AQUAPANEL Exterior Basecoat Grey

Τσιμεντοειδές υλικό εμπλουτισμένο με βασικές ρητίνες, το οποίο χρησιμοποιείται ως βασικό επίχρισμα των τσιμεντοσανίδων AQUAPANEL Indoor και Outdoor. Είναι κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 998-1.

Exterior Basecoat White

Exterior Basecoat White

Τσιμεντοειδές υλικό εμπλουτισμένο με βασικές ρητίνες. Χρησιμοποιείται ως βασικό επίχρισμα των τσιμεντοσανίδων AQUAPANEL® Outdoor, σε περίπτωση που θέλουμε να δημιουργήσουμε μια τελική επιφάνεια με μια λεπτή στρώση διακοσμητικού επιχρίσματος.

AQUAPANEL Joint Filler

AQUAPANEL Joint Filler

Yλικό τσιμεντοειδούς βάσης το οποίο είναι ειδικό για την αρμολόγηση των τσιμεντοσανίδων AQUAPANEL Indoor και Outdoor. Αποτελεί το βασικό υπόβαθρο πριν το φινίρισμα επιφάνειας με ένα διακοσμητικό επίχρισμα ή με απλή βαφή.

Knauf Aton Sperrgrund

Knauf Aton Sperrgrund

Είναι ένα ετοιμόχρηστο αστάρι απομόνωσης και σφράγισης πριν την εφαρμογή τελικών επιχρισμάτων, βάσης συνθετικών ρητινών με λεπτόκοκκη χαλαζιακή άμμο, αλκαλικής αντοχής, λευκού χρώματος.

Knauf Addi

Knauf Addi

Ακρυλικό διακοσμητικό τελικό επίχρισμα λεπτής στρώσης, οργανικής βάσης έτοιμο προς χρήση, χωρίς τσιμέντο κατάλληλο για εσωτερική ή εξωτερική χρήση και όλα τα υποστρώματα. Ενισχυμένο με σιλικονούχο

Knauf Betokontakt

Knauf Betokontakt

Το Knauf Betokontakt είναι βελτιωτικό αστάρι πρόσφυσης συνθετικών ρητινών με χαλαζιακή άμμο, υψηλής αλκαλικής αντοχής. Εφαρμόζεται σε λείες και χαμηλής απορροφητικότητας επιφάνειες (π.χ. εμφανές σκυρόδεμα, θερμομονωτικές πλάκες πολυστερίνης κλπ.).

Knauf Conni S

Knauf Conni S

Σιλικονούχο διακοσμητικό τελικό επίχρισμα λεπτής στρώσης, οργανικής βάσης έτοιμο προς χρήση, χωρίς τσιμέντο κατάλληλο για εσωτερική ή εξωτερική χρήση και όλα τα υποστρώματα. Ενισχυμένο με συντηρητικά φιλμ για αντίσταση σε μικροοργανισμούς (μούχλα, άλγη, μύκητες). Σε μεγάλη ποικιλία από κοκκομετρίες για διαφορετικές τεχνοτροπίες και εμφάνιση της υφής της τελικής επιφάνειας.


 

Λευκωσία
Πάροδος Καλαμών,2032 Στρόβολος

Λεμεσός
Κυπαρισσώνα 5, 4151 Κάτω Πολεμίδια 

Αμμόχωστος
Καλυθιών 46 5380 Δερύνεια
 
Λευκωσία
+357 22 575164


Λεμεσός
+357 25 877944 


Δερύνεια
+357 23 258600