Θερμομόνωση

Εξωτερική θερμομόνωση

Baumit CreativTop

Baumit CreativTop

Έτοιμη προς χρήση, υδατοαπωθητική, τελική στρώση φινιρίσματος (λεπτής στρώσης) σε μορφή πάστας για τελική στρώση (φινίρισμα), ανόργανη, με αντοχή στο λέρωμα

Baumit DispersionsKleber

Baumit DispersionsKleber

Έτοιμη προς χρήση παστώδη κόλλα θερμομονωτικών πλακών.

Baumit ProContact

Baumit ProContact

Έτοιμη προς χρήση κονία για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών και για επίστρωση του υαλοπλέγματος. Μέρος του συστήματος θερμομόνωσης με διογκωμένη πολυστερίνη ΕPS και πετροβάμβακα. Πιστοποιημένο στο σύστημα σύμφωνα με την προδιαγραφή ETAG 004.

Baumit FillPrimer

Baumit FillPrimer

Έτοιμο προς χρήση αστάρι με οργανικές συνδετικές ρητίνες, με προσθήκη ινών, καλυπτικότητα ρωγμών σαν προεργασία υποστρωμάτων σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Baumit FillTop

Baumit FillTop

Κονίαμα λεπτής στρώσης, έτοιμο προς χρήση, σε μορφή πάστας, κατάλληλο για εφαρμογή και δημιουργία λείας επιφάνειας στα Baumit GranoporTop, SilikatTop, SilikonTop καθώς και κονίαμα λεπτής στρώσης σε λείες επίπεδες επιφάνειες στο εσωτερικό και εξωτερικό.

FIREND FGTCPX 25 Ρ

FIREND FGTCPX 25 Ρ

Το TEKNOFON FIREND FGT/CPX προσφέρει εύκολη λύση σε ανάγκες ηχομόνωσης με αυξημένες απαιτήσεις πυρασφάλειας. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, σε επίπεδες και καμπύλες επιφάνειες, προσφέροντας ταυτόχρονα ηχομόνωση και ηχοαπορρόφηση.

Baumit FineTop

Baumit FineTop

Κονίαμα λεπτής στρώσης, έτοιμο προς χρήση, σε μορφή πάστας, κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών λεπτομερειών. Τριφτός σοβάς για το εσωτερικό και εξωτερικό.

Baumit GranoporTop

Baumit GranoporTop

Έτοιμη προς χρήση, τελική στρώση φινιρίσματος (λεπτής στρώσης) με βάση συνθετικές οργανικές ρητίνες σε μορφή πάστας για λεία ή αδρή τριφτή επιφάνεια. Κατάλληλη για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Μπορεί να δουλευτεί με το χέρι ή μηχανή.

Baumit GranoporColor

Baumit GranoporColor

Έτοιμη προς χρήση βαφή, με βάση οργανικά συνδετικά υλικά, για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Baumit Mosaiktop

Baumit Mosaiktop

Έτοιμο προς χρήση υλικό, με οργανικά συνδετικά υλικά κατάλληλο για τελική επικάλυψη λεπτής στρώσης.

Baumi NanoporTop

Baumi NanoporTop

Έτοιμη προς χρήση, υδατοαπωθητική, τελική στρώση φινιρίσματος (λεπτής στρώσης) σε μορφή πάστας για τελική στρώση (φινίρισμα), ανόργανη, με αντοχή στο λέρωμα Για εσωτερική και εξωτερική χρήση και εφαρμογή με το χέρι ή τη μηχανή. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την προδιαγραφή ETAG 004 και ÖN EN 15824. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη δομή μικροεπιφάνειας, και τα ειδικά νανοκρυσταλλικά και ανόργανα πρόσθετα, το λέρωμα της επιφάνειας είναι σημαντικά μειωμένο όπως και η σχετιζόμενη ανάπτυξη αλγών σε σχέση με άλλες επιστρώσεις

Baumit MPA 35

Baumit MPA 35

Έτοιμo προς χρήση, προαναμεμειγμένο ξηρό κονίαμα σοβατίσματος από ασβέστη και τσιμέντο, για χρήση με το χέρι ή μηχανή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Baumit openContact

Baumit openContact

Έτοιμη προς χρήση κονία για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών open EPS, και για επίστρωση του υαλοπλέγματος. Κατάλληλο για εφαρμογή με το χέρι ή μηχανή. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την προδιαγραφή ETAG 004 για τo σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης open – Die KlimaFassade.

Baumit openPrimer

Baumit openPrimer

Έτοιμο προς χρήση, διαπνέον αστάρι για το Baumit openTop.

Baumit SilikatColor

Baumit SilikatColor

Έτοιμη προς χρήση βαφή, με βάση την υδρύαλο, για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Baumit SilikonTop

Baumit SilikonTop

Έτοιμη προς χρήση, τελική στρώση φινιρίσματος (λεπτής στρώσης) με βάση ρητίνες σιλικόνης σε μορφή πάστας για λεία ή αδρή τριφτή επιφάνεια. Κατάλληλη για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Μπορεί να δουλευτεί με το χέρι ή μηχανή. Μέρος του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης με ΕPS, πετροβάμβακα, ορυκτό αφρό, XS 022, XPS.

Baumit SilverFlex

Baumit SilverFlex

Έτοιμο προς χρήση υλικό, με βάση οργανικές ρητίνες, χωρίς τσιμέντο για εξομάλυνση υποστρώματος με πλέγμα για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ΕPS της Baumit. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την προδιαγραφή ETAG 004.

Baumit StarContact

Baumit StarContact

Έτοιμη προς χρήση κονία για επικόλληση θερμομονωτικών πλακών EPS, πετροβάμβακα και XPS και για επίστρωση του υαλοπλέγματος. Κατάλληλο για εφαρμογή με το χέρι ή μηχανή. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την προδιαγραφή ETAG 004 για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Baumit StyleTop

Baumit StyleTop

Έτοιμη προς χρήση, τελική στρώση φινιρίσματος (λεπτής στρώσης) με βάση συνθετικές οργανικές ρητίνες σε μορφή πάστας για λεία ή αδρή τριφτή επιφάνεια. Κατάλληλη για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Μπορεί να δουλευτεί με το χέρι ή μηχανή. Μέρος του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης με ΕPS, πετροβάμβακα, open, XS 022, XPS.

Baumit TiefenGrund

Baumit TiefenGrund

Έτοιμο προς χρήση αστάρι με οργανικές συνδετικές ρητίνες.

Baumit UniPrimer (UniversalGrund)

Baumit UniPrimer (UniversalGrund)

Έτοιμο προς χρήση αστάρι με οργανικές συνδετικές ρητίνες

Baumit StellaporTop

Baumit StellaporTop

Έτοιμη προς χρήση, τελική στρώση φινιρίσματος (λεπτής στρώσης) με βάση οργανικές ρητίνες πολυσιλοξάνης σε μορφή πάστας για λεία τριφτή επιφάνεια. Κατάλληλη για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Μπορεί να δουλευτεί με το χέρι ή μηχανή. Μέρος του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης με ΕPS, πετροβάμβακα, XPS.

Baumi Divina Color

Baumi Divina Color

Λευκή βαφή, χαμηλών εκπομπών, χωρίς διαλύτες και πλαστικοποιητές, ελεγμένη για βλαβερά συστατικά (κατά DIN 55649), με υψηλή καλυπτικότητα, άοσμη κατά την ξήρανση, υδατοδιαλυτή βαφή εσωτερικών χώρων, με νερό περιοχής Grander Άλπεων. Εφαρμογή μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Baumit ThermoExtra

Baumit ThermoExtra

Έτοιμο προς χρήση, προαναμεμειγμένο ξηρό κονίαμα σοβατίσματος με ελαφροβαρή αδρανή, για χρήση με το χέρι ή μηχανή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Baumit Divina EasyPrimer

Baumit Divina EasyPrimer

Έτοιμο προς χρήση, λευκό, διαπνέον αστάρι με υψηλή καλυπτικότητα, χαμηλά συντηρητικά, με νερό περιοχής Grander Άλπεων. Εφαρμογή μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Baumit Divina Pro

Baumit Divina Pro

Λευκή βαφή, χαμηλών εκπομπών, χωρίς διαλύτες και πλαστικοποιητές, ελεγμένη για βλαβερά συστατικά (κατά DIN 55649), με υψηλή καλυπτικότητα, υψηλή αδιαφάνεια, άοσμη κατά την ξήρανση, υδατοδιαλυτή βαφή εσωτερικών χώρων, με νερό περιοχής Grander Άλπεων. Εφαρμογή μόνο σε εσωτερικούς χώρους.

Baumit MPI 25

Baumit MPI 25

Έτοιμo προς χρήση, προαναμεμειγμένο ξηρό κονίαμα σοβατίσματος από ασβέστη και τσιμέντο, για χρήση με το χέρι ή μηχανή.

Baumit PutzFestiger

Baumit PutzFestiger

Έτοιμο προς χρήση αστάρι υδρυάλου.

Baumit PutzSpachtel

Baumit PutzSpachtel

Έτοιμο προς χρήση, προαναμεμειγμένο ξηρό κονίαμα ασβέστη/τσιμέντου, με βελτιωτικά πρόσθετα για πρόσφυση, για εφαρμογή με το χέρι ή μηχανή στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Baumit SperrGrund

Baumit SperrGrund

Έτοιμο προς χρήση αστάρι, χωρίς διαλύτες, λευκού χρώματος για χρήση εσωτερικά και εξωτερικά.

Baumit StarTex

Baumit StarTex

Υαλόπλεγμα ανθεκτικό στο αλκαλικό περιβάλλον για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Baumit. Πιστοποιημένο σύμφωνα με την προδιαγραφή ETAG 004.

Baumit StarTrack

Baumit StarTrack

Baumit KlebeAnker Duplex είναι αγκύρια κατάλληλα για τα την απευθείας συγκόλληση του μονωτικού, σε συστήματα Baumit open - KlimaFassade and Baumit ETICS EPS χωρίς επιπλέον καρφιά.

Baumit WasserGlas

Baumit WasserGlas

Έτοιμο προς χρήση αστάρι υδρυάλου.


 

Λευκωσία
Πάροδος Καλαμών,2032 Στρόβολος

Λεμεσός
Κυπαρισσώνα 5, 4151 Κάτω Πολεμίδια 

Αμμόχωστος
Καλυθιών 46 5380 Δερύνεια
 
Λευκωσία
+357 22 575164


Λεμεσός
+357 25 877944 


Δερύνεια
+357 23 258600