Δόμηση εξωτερικού χώρου

Τσιμεντοσανίδες

AQUAPANEL Outdoor

AQUAPANEL Outdoor

Αποτελείται από τσιμέντο τύπου Portland και διάφορα αδρανή πρόσμικτα. Είναι οπλισμένη στις δύο επιφάνειες με ειδικό υαλόπλεγμα υψηλής αντιαλκαλικής προστασίας. Η εξελιγμένη διαδικασία παράγωγης της επιτρέπει την επίτευξη λείας επιφάνειας και από τις δύο πλευρές χωρίς να επηρεάζεται η ικανότητα πρόσφυσης του βασικού επιχρίσματος. Η AQUAPANEL Outdoor συνδυάζει ιδιαίτερες μηχανικές αντοχές και ανθεκτικότητα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες για κατασκευές εξωτερικής τοιχοποιίας και αεριζόμενων προσόψεων.

AQUAPANEL Indoor

AQUAPANEL Indoor

Αποτελείται από τσιμέντο τύπου Portland και διάφορα αδρανή πρόσμικτα. Είναι οπλισμένη στις δύο επιφάνειες με ειδικό υαλόπλεγμα υψηλής αντιαλκαλικής προστασίας. Συνδυάζει ιδιαίτερες μηχανικές αντοχές και είναι ιδανικό υπόβαθρο για επενδύσεις πλακιδίων, μαρμάρων και άλλων υλικών σε χώρους αυξημένης υγρασίας.

AQUAPANEL Skylite

AQUAPANEL Skylite

Είναι τσιμεντοσανίδα πάχους 8 mm ελαφριά και στιβαρή που χρησιμοποιείται σε εφαρμογές αναρτημένων οροφών ξηράς δόμησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αποτελείται από τσιμέντο τύπου Portland και ελαφριά αδρανή στον πυρήνα της, ενώ η επιφάνειά της είναι οπλισμένη και στις δύο πλευρές με αντιαλκαλικό υαλόπλεγμα. Είναι 100% ανθεκτική στο νερό και την υψηλή υγρασία, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη μούχλας.

AQUAPANEL Universal

AQUAPANEL Universal

Η νέα οικονομική ελαφριά τσιμεντοσανίδα της Knauf πάχους 8mm,100% ανθεκτική στο νερό και στην υψηλή υγρασία. Η ιδανική σανίδα για ανακαινίσεις, επενδύσεις όψεων σε εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές.


 

Λευκωσία
Πάροδος Καλαμών,2032 Στρόβολος

Λεμεσός
Κυπαρισσώνα 5, 4151 Κάτω Πολεμίδια 

Αμμόχωστος
Καλυθιών 46 5380 Δερύνεια
 
Λευκωσία
+357 22 575164


Λεμεσός
+357 25 877944 


Δερύνεια
+357 23 258600