Η Εταιρεία μας

Η Alto Cementochemica K.A ltd είναι μια Κυπριακή εταιρεία εμπορίας δομικών υλικών με καταστήματα και αποθήκες στην Λευκωσία, Λεμεσό και Δερύνεια. Διαθέτουμε καθημερινά ένα μεγάλο εύρος δομικών υλικών σε τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, συνεργεία, επαγγελματίες και ιδιώτες.

Η Κεντρική εταιρική αξία που μας έχει δικαιώσει και έχει συμβάλει καθοριστικά στην αναπτυξιακή μας πορεία είναι ο σεβασμός στην έννοια «πελάτης» έχοντας ως φιλοσοφία το τρίπτυχο ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Το θεμέλιο της επιτυχίας μας, από την ίδρυση της εταιρείας το 1995, είναι η αξία που αποδίδουμε στις σχέσεις μας με τους πελάτες: σεβασμός στις ανάγκες τους, φιλική εξυπηρέτηση και ουσιαστική συμβολή στην επαγγελματική τους επιτυχία.
 

Οι στόχοι μας...

Η συνεχής μας βελτίωση σε όλα τα επίπεδα είναι η έννοια που μας καθορίζει καθολικά την εταιρεία και είναι ταυτόσημη με την εξέλιξη μας. Μεγάλη έμφαση δίνουμε στην εύρεση και προώθηση ολοένα και πιο αναβαθμισμένων και εξελιγμένων υλικών που ανταποκρίνονται στις καινούριες και σύγχρονες τάσεις της δόμησης.

Ολόκληρη η ALTO στρέφεται γύρω από ένα κεντρικό άξονα: σε κάθε ανάγκη στη δόμηση να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο οικονομικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, έντιμα, προσφέροντας την πολύχρονη εμπειρία μας για την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων που αφορούν την κατασκευή.

Κυπριανός Αθανασίου
Διευθυντής


Ενδιαφέρομαι για τα προϊόντα της ALTO

 

 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γιατί να επιλέξετε την ALTO

 

Ανταγωνιστικές Τιμές

Αξιοπιστία

Κορυφαία Προϊόντα

Εμπειρογνωμοσύνη


 

Λευκωσία
Πάροδος Καλαμών,2032 Στρόβολος

Λεμεσός
Κυπαρισσώνα 5, 4151 Κάτω Πολεμίδια 

Αμμόχωστος
Καλυθιών 46 5380 Δερύνεια
 
Λευκωσία
+357 22 575164


Λεμεσός
+357 25 877944 


Δερύνεια
+357 23 258600